کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تحرکات هواپیماها و کشتی‌های جنگی چین نزدیک تایوان

وزارت دفاع تایوان گفت که طی بیست و چهار ساعت اخیر، ۲۵ فروند هواپیمای نظامی و سه شناور جنگی چینی در اطراف این جزیره رصد شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های نظامی و سیاسی بین پکن و تایپه و افزایش اقدامات نظامی ارتش چین اطراف این جزیره، تایوان بار دیگر از تحرکات جنگنده‌ها و کشتی‌های چینی نزدیک خود خبر داد.

 

وزارت دفاع تایوان امروز (چهارشنبه) از نزدیک شدن ۲۵ روند هواپیمای نظامی و ۳ شناور جنگی چین به این جزیره در بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «از ساعت ۶ صبح روز ۲۸ فوریه تا ساعت ۶ صبح روز ۱ مارس، ۲۵ هواپیما و ۳ کشتی ارتش آزادی‌بخش خلق چین اطراف تایوان رصد شدند».

 

وزارت دفاع تایوان همچنین گفت که در جریان تحرکات نظامی یک روز اخیر چین اطراف این جزیره، ۱۹ فروند جنگنده «جِی-۱۰» این کشور وارد محدوده پدافند هوایی تایپه شدند.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

 

روز گذشته بود که ارتش تایوان از شناسایی چهار هواپیمای نظامی و سه کشتی نیروی دریای چین در اطراف این جزیره خبر داده بود.

 

پیش از این نیز «تان کِفی» سخنگوی وزارت دفاع چین گفته بود که ارتش این کشور آماده است تا ضمن توقف مداخله خارجی در تایوان، هرگونه نیروی جدایی‌طلب در این جزیره را سرکوب کند./ فارس

ارسال نظر